For et par uger siden lavede jeg denne dessert, en raw gulerodskage.
Opskrift:
8 gulerødder (Jeg brugte mellem str. og det virkede af meget, så prøv jer frem)
3 dl havregryn
2 dl dadler u. sten
1 dl hasselnødder
1 dl rosiner
1 tsk vanilie
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
Havregryn og nødder males til mel. Blend gulerødderne godt og tilsæt de andre ingredienser.
Kom dejen i den ønskede form, den er meget klisteret! og stil den i køleskabet.
Jeg har pyntet min med strimlet gulerod og en appelsinfilet.
Hvis du ønsker den lyse creme fra bogen, skal du blot blende 2½ dl cashewnødder og tilsæt 3-4 spsk appelsinsaft og 4 spsk honning. Konsistencen skal være tyk og cremet, jo længere cremen står, desto tykkere bliver den.
Velbekommen - et styks sund kage :-) Hvis du altså ikke spiser den hele selv!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv en kommentar :-)