torsdag den 21. oktober 2010

Tre sider af samme sag

Da jeg var på ferie læste jeg ovennævnte bog, den er ok, men desværre ikke en bog jeg kan forstille mig at læse igen.

Den handler om 3 kvinder, hvis verdner krydser hinanden, du bliver præsenteret for dem en efter en. Historien fortæller fra hver deres side, og følger kvindernes karriere, kærligheds- og familieliv i lidt over et år.

Jojo er den selvsikre agent der gang på gang spotter nye forfattere og får deres bøger udgivet, hun bor i London, men kommer oprindeligt fra USA, hvor hun arbejde som politibetjent. Hun har en affære med sin chef, hvilklet giver komplikationer i forhold til hendes karriere.
Lily bor i London med sin kæreste Anton og deres lille datter, hun skriver bogen Mimis Magi og Jojo er hendes agent. Lily og Anton køber deres drømme hus midt i London, men Lily følger at hun bliver forfulgt af ulykker, som gør deres forhold mere kompliceret end det forvejen er.
Gemma bor i Dublin og er eventmaneger, hendes far forlader hendes mor til fordel for hans meget yngre sekretær, moren går helt i stå og tør ikke være alene, hvorefter Gemma midlertidigt flytter ind hos hende. Hun skriver en bog om hendes forældre og Jojo er hendes agent.
Lily er Gemma forhenværende bedste veninden, det blev ødelagt da Lily blev kærester med Gemma's ekskæreste Anton.

Der er masser af personlige problemer i de 3 kvinders liv, som læseren får lov til at være tilskuer til.

Er der nogle af jer andre der har læst denne bog?? Hvad syntes I om den?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar :-)