torsdag den 21. april 2011

West Fields - London

Vi skulle finde en Disney butik, og da den på Oxford Street - lige overfor Bond Street undergrunden var lukket, skulle vi tænke kreativt. Specielt da vi ikke havde internet på hotellet - det kunne selvfølgelig købe for den nette sum af en Chanel neglelak i døgnet, men der bliver jeg sgu for nærrig! Hvis man ikke sætter en økonomisk grænse et eller andet sted, ender det jo med at alle ens penge flyver ud til højre og ventre, uden at man får valuta for dem - som fx. 5 stk. Chanel lakker!
Nå men jeg kom i tanke om, at vi for 2 år siden havde besøgt et helt nyt center, og der var en Disney butik. Det var rigtigt husket og heldigvis lå den der stadig! Centeret er gigantisk(ja ja de findes helt sikkert størrer) og rummer stort set alle butikker.

Du kan tage undergrunden "the central line" eller tage bus nr. 22 til Shepherd's Bush. Centeret er hver at besøge, især på en gråvejrsdag:-)




I den eksklusive afdeling er der selvfølgelig en champangebar, her kan du købe et alm. glas champange for ca. 150,-

Bemærk lige alle de gamle symaskiner.

1 kommentar:

  1. Hold da op, hvem sætter dig dog for at få et glas champagne, til så mange penge! Så skulle man da godt nok have noget at fejre!

    SvarSlet

Skriv en kommentar :-)